Despre noi

despre klaro

Despre Noi

Bun venit pe KLARO.RO, un concept de online shopping gândit și implementat de o echipă de arhitecți și destinat arhitecților, designerilor, cât și consumatorului final.

Totul a pornit ca o consecință a livrării proiectelor noastre de amenajare, iar KLARO.RO s-a născut din nevoia de a găsi produse de design, la calitatea pe care o promiteam clienților noștri, dar la prețuri accesibile. Mereu am fost în căutare de noi colaboratori, de noi producători, designeri individuali, manufacturieri, care să livreze produse în tiparul nostru. Și credem că, pentru orice designer și arhitect, această ipostază este extrem de cunoscută și totodată extrem de provocatoare!

Așa s-a dezvoltat e-shop-ul KLARO.RO, o colecție de produse pe care nu le găsești oriunde în retail sau în online și care vor face spațiile interioare cu adevărat speciale, mai frumoase și mai interesante.

Credem că produsele de design trebuie să fie accesibile pentru cât mai mulți, de aceea suntem mereu în căutarea celor mai inspirați producători și manufacturieri locali sau internaționali care reușesc să îmbine designul și calitatea materialelor, la un preț justificat.
Ne selectăm cu grijă colaboratorii pentru a vă putea propune doar piese în tiparul KLARO.RO și pe care să le puteți admira și folosi pentru mult timp.

Susținem arhitecții  și designerii punându-le la dispoziție toate schițele necesare și bază de date 3D pentru produsele alese. Așa ne asigurăm că produsele noastre sunt cunoscute, alese și potrivite proiectelor de amenajare pentru care sunt destinate.

Ne dorim ca e-shop KLARO.RO să fie un magazin dinamic, cu un portofoliu îmbogățit constant cu noi produse și noi producători care să se încadreze tiparului și ideologiei noastre.

Așteptăm să ne accesezi! Promitem să te surprindem!